Badkamer en keuken

Sanitair, tegels, montage, etc.

Ook voor uw badkamer en keuken kunt u bij Bronz Totaalbouw terecht. Wij werken hiervoor nauw samen met de toonaangevende badkamer- en keukenleverancier InHuiz. Wij onderscheiden ons met een klantgerichte aanpak waarbij we u volledig ontzorgen. We verzorgen namelijk niet alleen het ontwerp en de levering van uw nieuwe badkamer en keuken, maar ook alle bouwwerkzaamheden die daaromheen nodig zijn om uw droomkeuken en -badkamer te realiseren. Alles onder één dak en voor al uw bouwwerkzaamheden één centraal aanspreekpunt.

Inspiratiecentrum

In het inspiratiecentrum in Blaricum zijn verschillende badkamer- en keukenopstellingen opgesteld. Ook zijn daar diverse tegels en staaltjes van andere materialen aanwezig die in uw badkamer en keuken kunnen worden gebruikt, zodat we gezamenlijk uw droombadkamer- en keuken kunnen samenstellen.

We spreken uw wensen door en samen met een keuken- en badkamerspecialist zoeken wij daar de materialen bij. Hier nemen wij uitgebreid de tijd voor. Met deze klantgerichte aanpak zijn wij in staat een ontwerp te maken dat naadloos aansluit op al uw wensen en krijgt u uiteindelijk een keuken of badkamer op maat!

Out of the box

Voor de nieuwe badkamer en keuken zijn wij minder dan andere partijen gebonden aan de huidige indeling van uw woning. Doordat wij verschillende vakmensen in huis hebben, kunnen wij eenvoudig een muurtje verplaatsen of bijvoorbeeld leidingen verplaatsen. Van timmerman tot stukadoor en van installateur tot parketlegger, wij hebben alles in huis. Onze specialisten kunnen daarom ‘out of the box’ ontwerpen en u daarmee tot nieuw inzichten brengen.

Uiteindelijk verzorgen wij uw nieuwe badkamer en keuken, inclusief alle benodigde bouwwerkzaamheden van A tot Z.